Provando con .... DISTRESSING

Estoy muy emocionada con la multitud de técnicas que voy aprendiendo con los tutorials de  KDS - Talleres de Iniciación . Cada cierto tiempo cuelgan los tutoriales, en formato pdf y con todo tipo de detalles.

Esta vez me dispuse a probar con el distressing y a su vez me inspiré en una preciosa página de Danielle Flanders. 

El distressing era una técnica que no me apetecía mucho, la sensación de "destrozar" un papel que has elegido con tanto esmero no iba muy acorde conmigo. Siempre me he decantado por diseños nítidos, pero con muchos detalles. Con el distressing  y los glimmer mist no me siento muy cómoda. 

Pero estoy muy satisfecha de como ha quedado en conjunto este LO... 






LOCURA DE MATERIALES


Este LOO queria utilizarlo para un reto de inspiración de la red social de KITS DE SOMNI, pero no llegué a tiempo... todo apreamiava en esa semana y tuve que priorizar...

¿Pero que os parece?
Un escaparate de materiales, ¿verdad?

El problema de ser principiante es que el planteamiento incial  me lleva mucho tiempo; en este caso no tuve problemas con la coordinación de los papeles, la monocromia es lo mío....

Pero al incorporar la "chatarra" me quedavan huecos, por eso primero lo plantee de la siguiente manera:

Primero los Die-cuts en plano, luego los Chip-board pues al tener más grosor me daban más volumen, por último FLORES DE PAPEL HECHAS POR MÍ, con la ayuda de un taladro (punch de EK Success) col·locados con almoadillas de foam, para dar ahún más volumen.
Però como continuaba habiendo huecos bastante pequeños los rellené con la ayuda de Rub-ons.

REHACIENDO TRABAJOS, plegado de Flores


Dia a dia, voy aprendiendo nuevas tecnicas. Lo que me ayuda mucho es ver los trabajos de scrapers mucho más experimentadas que yo. Sobre todo para la disposición de los embellecedores y la coordinación de colores. Lo que me gustaria es tener su soltura para hacer de esa manera natural.

Una idea muy buena la obtuve de una compañera de KDS, en los tutorials de Iniciación. Nos proponia tener una libreta scrapera, donde ir apuntanto las cositas que encontraramos interesantes. Des luego que es de gran ayuda.

Por eso cuando mi sobrina me pidió la caja de los LOs y vi que no me gustaban nada, pensé en irlos mejorando con algunas cositas de las que había aprendido estos dias.

En este he introducido flores de papel de fabricación própia. 
Los punch o troqueladores son muy utiles cuando no tienes un gran surtido de embellecedores, con unos 4 de diferentes formas y medidas puedes conseguir una preciosas flores. 

Luego con un poco de práctica y la ayuda de un palillo puedes ir arrizado y dando forma a las flores.

También puedes utilizar un troquelador de círculo "viera" .

Improvisar con materiales y formas es una manera divertida de completar los trabajos.


UNA NOVA SETMANA ...

Ens empeny el dia a dia a continuar amb les nostres vides, a seguir amb la rutina diària que ens fa sentir segurs. Mai ens aturem a pensar que la mancanse d'una persona ens pugui fer trontollar tot el nostre "microcosmos", però quan succeeix ... continuem endavant sense voler assumir-ho, com si passés res... l'essència del cinisme de l'èsser humà amb tot allò que fa, la supervivència de l'èsser.

Com ha part de l'espècie humana no puc aturar-me, això em provoca una gran impotència i desconcert. A més a més, les dues "cabretes" no paren un minut i continuen provocant conflictes i desgavells a tota hora, alhora que m'arrenquen un petit somriure (que intento de totes les maneres possibles de dissimular) al emmirallar-me i recordar quan era petita. Com sempre els dic, tenen la capacitat innata d'embolicar-la ben embolicada !!

Total que després d'una setmana espantosa, el cap de setmana ha estat una mica de trànsit i de serenar-nos tots plegats. El llistat de coses a fer a casa és inacabable i tinc la necessitat forsosa d'assarenar-me i agafar les regnes de la casa. No he arribat el punt d'angoixa però si que m'he d'organitzar.

Tinc una pila de projectes d'scrap per fer, he intentat posar-me al dia amb el INTERCANVI DE GENER de la red social "PARAISO DEL PAPEL". He hagut de repetir 3 vegades la base del mini, i encara no he aconseguit que s'avinguin bé les peces. Espero que aquesta nit pugui posar-m'hi de valent i acabar-ho...
































Malgrat això, tenia feta de dies anteriors el RETO DE INSPIRACIÓN de la red social KDS (adjunto enllaç) i vaig aprofitar per publicar la meva proposta.

Com sempre vaig tant justa de material que he hagut de "fabricar" part dels guarniments: les papellones són de paper de diari, amb botons antics de la mare vaig fer una flor ,...






LUNES SCRAPERO EN KDS


Aquesta setmana ha estat molt dura... res no s'ha desenvolupat de la manera desitjada i l'abatiment que tots sentíem ens ha afectat.

Necessitava fer alguna cosa per a no pensar i malgrat això no conseguia consentrar-me... la proposta del dilluns de LUNES DE INSPIRACION de la red social KDS ha estat entrant i sortint de la meva ment continuament. Creia que em seria fàcil dur-la a terme, pero impossible intentava que els papers em coordinessin i que tot tingués un sentit , i un cop muntat no m'agradava...

























Tot i això aquí us deixo la meva proposta, no n'estic gaire orgullosa... pero ja està feta i també ha de tenir el seu raconet, oi?

UN RECORD... UNA ESPERANÇA

El dilluns ens vam despertar amb un sobresalt i una gran tristesa. El nostre gran amic Toni Aguirizabal ens va deixar de sobte, sense avisar, sense poder acomiadar-nos d'ell.

No tinc paraules suficients per expressar el que sento, només us puc dir que el pes i la sentiment de derrota és molt gran. Que al pensar amb els seus fills als que adorava i amb la seva esposa amb la que formaven una sola persona, l'engoixa s'apodera de mi.

Descansi en pau.

DOOLING


Una vez más he aprendido mucho con los tutorials de KDS, y cada una de los miembros de esta red social hace su pequeña aportación por lo que siempre te vas enriqueciendo .

Queria crear una pàgina con la tecnica dooling, pero como no la domino mucho me quedaba muy vacía y sosa.

Trasteando en el cajón de los papeles me acordé que tenia este, lo habia reservado para utilizarlo como base cuando surgiera la ocasión. Con mucha pacienza recorté con un cutter la silueta de las flores y alguna mariposa que revoloteaba por el papel.

Para acabar, y para que quedara más divertido, pensé en utilizar letreritos adhesivos en el journaling escrito a mano. Y ya puestos porque no utilizar varios tipos de letras?

Después de todo no quedó tan mal !!!!!!!!!!!!!!!!

NADAL

Un any més ha passat i amb ell un Nadal en el que, per molt entusiasme que hem volgut posar-hi, la il·lusió dels petits no ha pogut ofegar el problemes dels grans.

De petits a casa sempre hem celebrat el Nadal, però el que se'n diu CELEBRAR !!!
A casa no ens mancava res que fora impresindible, i el Nadal no era època d'accessos. Aquelles cosetes que durant tot l'any havies desitjat, el Tió i els Reis te les portaven si havies estat bon minyó !! (si el pressupost dels pares arribava per tot)

Potser perquè cada vegada som més grans i els menuts de la casa van creixent, i ja no és el mateix quan els nebots eren encara petits i els meus fills eren tant petits que amb prou feines es tenien dempeus davant del Tió.
Potser perquè aquest any els avis són massa grans, i ja no toleren la gresca dels petits i la xerrera dels grans.
Potser perquè la situació econòmica d'aquest país és tant precària , i el recel s'ha apoderat de nosaltres.

Tots som conscients de que els nostres fills tenen tot allò que necessiten i fins i tot , de tot allò que desitgen. Però anys enrere havíem tingut la capacitat d'il·lusionar-los per aquell regal que el dia de Reis tindrien; moltes vegades no era el que havien demanat però ho compensava amb escreix. Doncs bé, aquest any no ha estat així.

La "deixadesa" dels grans s'ha anat apoderant dels menuts (menys la més petitona de tots per inconsciència del que passa al seu voltant), i el Nadal m'ha deixat un regust de tristesa i malestar per a deixar que això succeís.

Certament el sentiment que en aquests moments tinc és de buidor, i amb un sol desig pel 2010: Saber aprendre dels temps que ens ha tocat viure i saber reconduir-los amb il·lusió.
Feliç Any Nou!!!!

Write here, about you and your blog.
 
Copyright 2009 TROSSETS d'scrapbooking All rights reserved.
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress Theme by EZwpthemes