Experimentant amb COPICS + LLÀPIS DE COLORS

18Per a realitzar uns tags que formaran part d'un projecte més gran em va semblar que combinar els COPIC i Llapis de colors era la millor tècnica per a decorar els petits detalls que enganxaré  en 3D.
Em vaig decantar per això atès que no tinc prou gama de colors COPIC i amb els llapis de colors he pogut remarcar els detalls, així com a donar volum al dibuix.


Primer he pintar amb COPIC de to clar el fons del dibuix, i un cop està sec (molt important !!!) pintem amb llapis de colors més fosc per a donar volum així com els detalls a remarcar.
Ara ho difuminem amb l'ajut d'alcohol (mireu el tutorial del post anterior). Esperem que s'eixugui una miqueta i amb COPIC més fosc repassem els últims detalls.


Estuve buscando la manera de decorar los detalles de unos tags, que formaran parte de un proyecto mucho mayor. Me pareció una buena idea combinar los COPIC con lápices de colores, con los lápices de colores pude realzar los detalles y dar volumen.
La tècnica no tiene secreto... 
primero pintamos el fondo con el COPIC de tono más claro, y una vez seco coloreamos con lápiz de color de un tono más oscuro dando  realce y volumen. Bien, pues ahora difuminamos con alcohol (mirad el tutorial del post anterior). Dejamos que se evapore un poco el alcohol y damos los últimos toques con el COPIC más oscuro.

1 comentaris:

Marbel ha dit...

T'han quedat uns tags molt divertits, preciosos. Una salutació.

Publica un comentari a l'entrada

Write here, about you and your blog.
 
Copyright 2009 TROSSETS d'scrapbooking All rights reserved.
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress Theme by EZwpthemes